Raspberry Pi activiteiten bij de NLLGG

De NLLGG is gestart met Raspberry Pi activiteiten. In november was een workshop met multiroom audio. Na deze workshop vond een inventarisatie onder geïnteresseerden plaats wat de komende bijeenkomsten met de Raspberry Pi gedaan kan worden. De laatste sessie is in januari herhaald. Vervolgens is besloten om vanaf de maart bijeenkomst iedere bijeenkomst met de …

Raspberry Pi activiteiten bij de NLLGG Lees meer »

Maart bijeenkomst NLLGG

De NLLGG heeft de webpagina met het programma van de maart bijeenkomst aangemaakt. In dit vroege stadium is het programma nog niet definitief, maar de contouren worden wel zichtbaar. Tijdens de maart bijeenkomst is er veel aandacht voor de Raspberry Pi. Zie voor de Raspberry Pi ook dit bericht.

Links pagina toegevoegd

Vanaf vandaag is er aan de website een pagina met links toegevoegd: https://www.hetnetwerk.org/links. De links op deze pagina’s zijn links naar websites over Linux en Open Source. Dit kunnen ook links naar niet Nederlandstalige sites betreffen.

Overzicht artikelen Linux Magazine gereed

Het overzicht van de artikelen die ik voor Linux Magazine geschreven heb is nu compleet. De korte beschrijving van de artikelen is zoveel mogelijk voorzien van links naar hetgeen in het artikel beschreven is. De meeste artikelen zijn via de website van Linux Magazine te lezen. Deze artikeltitels hebben een hyperlink naar het artikel op …

Overzicht artikelen Linux Magazine gereed Lees meer »

Website online

Het begin is er! Op deze website komt/staat informatie over Linux en Open Source . De site is sinds vandaag online. Op dit moment is er nog (bijna) geen inhoud op de site. Het is de bedoeling dat dit de komende periode gaat veranderen.