Jirafeau

Jirafeau is een opensource alternatief voor bijvoorbeeld WeTransfer. Je deelt met Jirafeau eenvoudig met andere door ze via Jirafeau klaar te zetten. Doordat je Jirafeau op je eigen server installeert weet je wat er met de bestanden gebeurt die je via Jirafeau ter beschikking stelt.

Installatie instructies onder Debian voor Nginx webserver

Als je gebruik maakt van een Apache webserver, dan vind je hier instructies om FastCGI en PHP-FPM te installeren en te configureren.